Disclaimer

Hej!

Du befinner dig förmodligen på den här sidan eftersom du läst en text där jag nämnt något verktyg eller annat webbrelaterat som jag gillar skarpt. Härligt!

Och låt oss en gång för alla reda ut vad det innebär när jag länkar till något jag gillar:

Det betyder att jag verkligen gillar det. Älskar det. Att jag skulle kunna offra min vänstra sko för att det förenklar och/eller förbättrar mitt onlineliv så mycket. Punkt.

Att jag länkar till dessa produkter/verktyg betyder också att jag ibland tjänar en slant på att du köper det som jag rekommenderat (om du gör det via min länk vill säga). Det är ingenting att hymla med. Och att jag tjänar på ditt köp är självklart ingenting som påverkar priset du betalar i slutändan.

Merparten av mina inkomster får jag via mina onlinekurser och föreläsningar offline och för att du ska vilja investera i dessa måste jag ha ditt förtroende. Det finns ingenting som är viktigare för mig än din tillit. Så även om det finns pengar att tjäna som affiliate så är detta något jag aldrig skulle missbruka (läs: länka till skräp). Det vore ju ren galenskap från min sida att äventyra vår relation genom att rekommendera något som inte håller måttet.

Mitt mål är att allt jag gör ska stärka din och min relation så därför kan du vara säker på att jag enbart länkar till sådant som jag kan sätta min toppen-produkt-stämpel på. Att förtjäna ditt förtroende betyder för mig också att ha integritet, vara ärlig och alltid göra mitt bästa för att du ska få maximal nytta av allt jag skriver och tipsar om (oavsett om verktyget/produkten i fråga är gratis eller kostar pengar).

Mina tankar om affiliatemarknadsföring och annonsering

Jag pratar en hel del om verktyg här. Vi WordPress-fantaster har ju en tendens att göra det… Därigenom sänder jag trafik till andra människor och produkter för att jag verkligen gillar dem. Det är ingen hemlighet.

Jag säljer inte annonser på min webbplats eftersom jag inte vill att mitt primära fokus med WP-skolan ska vara trafik, klick och vad andra människor vill att jag ska skriva om. Jag vill kunna skriva innehåll som jag tycker är bra och användbart, och inte behöva bekymra mig om ett nytt inlägg ska dra en viss trafik och att X procent av denna trafik klickar (även om jag givetvis inte har något emot trafik och klick). Men att vara affiliate för saker som jag genuint gillar, känns som ett bra sätt att bli ”tackad” för den tid jag lägger ner på blogginlägg, videor och annat, utan att behöva ta hänsyn till vad någon annan vill.

Naturligtvis är jag bara affiliate för sådant jag själv använder/har använt tidigare och som jag betalat för med mina egna pengar. Tipsar jag om något som jag inte har någon erfarenhet av, men som jag tycker verkar fantastiskt bra så kommer jag att uppge att jag ännu inte använt produkten för egen del. Så klart.

Känns det vettigt att resonera så? Annars är det bara att du hojtar till. Och har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig på charlotta@wpskolan.se

Lite annat som också hör hemma i en disclaimer

När jag skapat information på WP-skolans webbplats har jag försökt att vara så korrekt som möjligt. Men webbplatsen ger inga garantier eller löften om riktig, aktuell eller fullständig information när det gäller WordPress och speciella omständigheter som kan vara unika för vissa användare av denna webbplats. Det kan finnas information som visas på denna webbplats som kan innehålla tekniska fel eller skrivfel. Ändringar görs regelbundet och dessa förändringar kanske inte kommer med i det material som visas på denna webbplats i samma stund som de sker. Även om vi försöker att hålla webbplatsen uppdaterad, ska under inga omständigheter WP-skolan hållas ansvariga för eventuella fel eller brister när det gäller upplysningar på denna webbplats.

Dessutom frånsäger sig WP-skolan ansvaret för (a) fel som orsakas av webbplatsens användare, inklusive men inte begränsat till, felaktiga eller ofullständiga uppgifter och (b) alla skador, inklusive indirekta, särskilda, tillfälliga, monetära och följdskador som på något sätt är relaterade till användningen av webbplatsen.

Under inga omständigheter kommer WP-skolan vara ansvarig för någon handling eller försummelse av tredjepart, som till exempel finansiella institutioner, betalningssystem, kreditkortstjänsteleverantörer eller leverantören av teletjänster, Internet, datorutrustning eller programvara, eller för omständigheter utanför vår kontroll, inklusive (men inte begränsat till) brand, översvämning eller annan naturkatastrof, krig, upplopp, strejk, terroristdåd, handling av civil eller militär myndighet, fel på programvara och/eller datorutrustningen, datavirus, eller fel eller avbrott i el-, tele- eller andra tjänster. WP-skolan ska inte ha något ansvar för följdskador, indirekta skador, monetära skador, särskilda skador eller andra skador som drabbat någon part (oavsett om dessa parter har informerats om risken för sådana skador eller ej) till följd av användning eller oförmåga att använda denna webbplats. Användaren samtycker till att inte hålla WP-skolan ansvarig för någonting som rör användningen av webbplatsen.

Webbplatser tillhörande tredjepart

Webbplatser innehåller länkar till webbplatser på internet som drivs av tredjepart och kommer då och då att tillhandahålla material tillhörande tredjepart på www.wpskolan.se. Varje omnämnande på webbplatsen av produkter eller tjänster som tillhandahålls av tredjepart är endast i informationssyfte och utgör inte en rekommendation av WP-skolan och vi tar inget ansvar för dessa produkter eller tjänster. Webbplatsanvändarens förehavanden med tredjeparter, som nämnts på www.wpskolan.se är enbart mellan användaren och tredjeparten och enligt de villkor, sekretesspolicy eller garantier förenade med dessa affärer. Användarens användning av en tredjeparts webbplats är på användarens egen risk och, som angivits ovan, utan garantier eller juridiskt ansvar av något slag från WP-skolan.